"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yeni Focus üretimi Almanya’da başladı

20 Aralık 2010, Pazartesi
YENİ Ford Focus’un seri üretimine Ford’un Güney Batı Almanya’daki Saarlouis Fabrikası’nda başlandı. Tamamen yenilenen Ford Focus, şirketin küresel varlıklarından en iyi şekilde yararlanılmasını hedefleyen “Tek Ford” planının önemli bir parçasını oluşturuyor.

Ford’un bir ilk olan global gelişim planı doğrultusunda yeni Focus üç kıtada üretilecek ve dünya genelinde 120 ülkede satışa sunulacak. Batı Avrupa’da yeni Focus’un üretildiği tek fabrika olarak 40’ıncı kuruluş yıldönümünü kutlayan Almanya’nın Saarland bölgesindeki Saarlouis Fabrikası, dört kapalı, beş kapılı ve station olmak üzere üç gövde tipinin tamamının üretimini gerçekleştirecek. Yüksek performanslı ST modelinin üretimi ise 2012 yılında, Çin’in Changqing ve Tayland’ın Rayong şehirlerindeki fabrikaların devreye girmeleriyle birlikte başlayacak. Fabrikada halen Ford Focus’un yanı sıra Ford Kuga modelleri üretiliyor.
 

Okunma Sayısı: 736
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı