"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Demokrat Parti’ye katılım sürüyor

10 Haziran 2021, Perşembe 17:00
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Ankara İl Başkanlığı’nda düzenlenen partiye katılanlara rozet takma programına katılarak yaptığı konuşmada, “Nefes almaya ihtiyaç duyduğumuz böyle bir dönemde ülkenin bize miras bırakılmış maddî ve manevî değerlerini yarınlara taşımak gibi bir görevimiz var. Bu sorumluluğa talip olmuş, geçmişten bugüne hizmet çizgisi içerisinde, kıt kanaat imkânlarla büyük sıçrama hamlelerinde imzası olan bir geçmişe sahibiz” dedi.

Bir misyonun, bir dâvânın sahibi olarak bugün Türkiye’yi yarınlara taşımak gibi büyük bir sorumlulukları olduğunu söyleyen Uysal, “Türkiye’de siyaset adeta bir yerlere savrulmuş, değer yargıları altüst olmuş. Azami düzeyde ilke, prensip, ideal, değer birlikteliği olmaktan çıkmış ve asgari düzeyde makam, mevki, çıkar birlikteliğine dönüşmüş hakim bir siyaset anlayışı var Türkiye’de” şeklinde konuştu.

Ankara - Ahmet Terzi 

Okunma Sayısı: 4650
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı