"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Operasyonlar hukukî değil, siyasî

07 Temmuz 2025, Pazartesi 21:40
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP’li belediyelere yönelik son dönemlerde artan operasyonlara tepki göstererek, “Türkiye’de hukuk tek yanlı işliyor. Sadece CHP’li belediyelere yapılan operasyonlar düşündürücü. Buradan baktığınız zaman bunun siyasî bir operasyon olduğu belli” dedi.

Hukuk ya herkes için vardır vardır ya da hiç kimse için yoktur

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, Seyhan Belediyesi’ndeki yıllar öncesine dayanan bir olay sebebiyle gözaltına alınmasına da değinen Yavaş, “Deliller yedi yıldır aynıysa, şimdi mi karartılacak? Kaçma şüphesi yok, bu operasyonlar daha çok gözdağı verme amacı taşıyor. Ancak ben halkın adalet duygusunun bu durum karşısında harekete geçtiğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 269
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı