"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Rusya, Belarus’ta rezerv gücünü geri çekti

15 Eylül 2020, Salı 17:00
Rusya-Belarus sınırında bulunan Rus askerî birliklerden oluşturulan rezerv gücü, kalıcı görev yerlerine geri döndü.

Rus devlet televizyonu Rossiya 24’ün canlı olarak yayın- ladığı görüntülere göre Rus rezerv gücü askerleri otobüslerle ve personel taşıyıcılarla kalıcı görev yerlerine intikal etti. Rus askerleri taşıyan otobüs ve personel taşıyıcılara çakarlı zırhlı araçların eşlik ettiği görüldü. Rusya ve Belarus liderleri arasındaki görüşmenin ardından açıklama yapan Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, görüşmenin önemli sonuç- larından birinin, Rusya-Belarus sınırında bulunan Rus askerî birliklerden oluşturulan rezervin kalıcı görev yerlerine geri çekilmesi oldu- ğunu vurgulamıştı. Peskov, “Soçi’de iki devlet başkanı arasındaki gö- rüşmenin önemli bir sonucu, Rusya-Belarus sınırının yakınında oluştu- rulan Rus kolluk kuvvetleri ve Ulusal Muhafız rezervinin lağvedilip askerlerin kalıcı görev yerlerine çekilmesi konusunda anlaşma sağlanması” ifadelerini kullanmıştı.

Okunma Sayısı: 676
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı

    En Çok Okunanlar