"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dolar 6.25 tl

28 Şubat 2020, Cuma 15:00
Dolar/TL, düne yükselişle başlamasının ardından 6,2450’den alıcı buldu.

Dolar/TL, düne yükselişle başlamasının ardından saat 09.40 itibarıyla önceki kapanışın yaklaşık yüzde 0,7 üzerinde 6,2450’den alıcı buldu. Aynı dakikalarda avro/TL önceki kapanışa göre yüzde 0,8 değer kazancıyla 6,8745’ten, sterlin/TL yüzde 0,7 artışla 8,0510’dan satıldı. Dolar endeksi üst üste düşüşünü 6. işlem gününe taşıyarak yüzde 0,2 azalışla 98,4 seviyesinde bulunuyor. Dün analistlerin destek olarak niteledikleri 1,10’un üzerini yerleşen avro/dolar paritesi,  haftanın en yüksek seviyesine gördü. Analistler,  Suriye’deki gelişmelerin gündemin odağına yerleştiğini  belirterek, yurt içinde büyüme, yurt dışında ise ABD’nin şahsî gelir ve harcamalar verilerinin takip edileceğini kaydetti. Teknik açıdan dolar/TL’de 6,2750’nin direnç konumuna geldiğini ifade  eden analistler, 6,10’un destek olarak izleneceğini dile getirdi.  

AA

Okunma Sayısı: 775
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı