"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Selimoğlu’nun Kartal Residence Eagle projesi 155 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı

26 Ocak 2014, Pazar
Selimoğlu Group, Kartal’da bölgenin en hareketli noktasında Residence Eagle projesini hayata geçiriyor.
Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Aydoğan Selimoğlu, “Residence Eagle, 20 milyon TL’lik yatırım değeriyle, donatılarıyla ve bölgeye kazandıracağı değerle dikkat çekiyor. 17 bin 365 metrekare inşaat alanına sahip proje 134 konut ve 10 ticarî üniteden oluşuyor. Projesinin arsa alanı, 4 bin 193, yeşil alanı ise 2 bin 700 metrekare. Stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere 6 farklı tipte daire seçeneklerine sahip olan projede daire büyüklükleri ise 52 ile 130 metrekare arasında değişiyor. Ağırlığın 2+1 dairelere verdik. Projede metrekare fiyatları 2 bin TL ile 3 bin 600 TL arasında değişiyor. Residence Eagle projesinde satılık daire fiyatları ise 155 bin TL’den başlıyor. 18 katlı tek blok olarak yükselen ve giriş kat haricinde her katta dokuz dairenin bulunduğu  projemizde ikinci kattan itibaren Adalar ve deniz manzarası bulunuyor” dedi.
Residence Eagle projesinde yüzde 25 peşinat sonrası 120 ay vadeli konut kredisiyle ev sahibi olunacağını söyleyen Aydoğan Selimoğlu, “O kadar inanarak ve özenerek yaptığımız bir proje ki, ben bile kendi projemden daire almayı düşünüyorum. Projemiz Kartal sahil bandına 300 metre mesafede yer alıyor. Projemize 100 metre kadar mesafede Eczacıbaşı’nın Kartal arsası mevcut. Eczacıbaşı’nın buraya bir üniversite ya da hastane gibi bir bina yapacağını duyuyoruz. Yine projemize 300 metre uzakta Dap Yapı ile Ağaoğlu grubunun geliştireceği proje konumlanıyor. Dolayısıyla Eagle Residence’dan ev alanlar zaman içinde çok kazançlı çıkacak. Şu an projemizin kaba inşaatının yüzde 50’sini tamamladık. Satışlarda ise yüzde 10 seviyelerindeyiz. Proje tamamlandıktan sonra dairelerin şimdiki fiyatlara oranla en az yüzde 50 prim yapacağını rahatlıkla söyleyebilirim” diye konuştu.
Kartal’ın merkezinde konumlandırılan Residence Eagle, ulaşım açısından avantajlı bir noktada yer alıyor. 2014’ün sonunda Marmaray’ın devamı niteliğinde oluşturulacak Ayrılık Çeşme–Pendik hattı istasyonuna 2 dakika mesafede konumlanan proje, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.
 
 
EROL DOYURAN-İSTANBUL
Okunma Sayısı: 1487
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı