"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

1320 işçi daha iş kazaları sebebiyle öldü

06 Ekim 2019, Pazar 23:50
İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi (İSİG), yılın ilk dokuz ayında en az 1320 işçinin, iş kazalarında can verdiğini bildirdi.

İSİG’in açıkladığı rapora göre Eylül ayında en az 145 işçi vefat etti. İş kazalarında İstanbul 17 ölümle ilk sırada yer alırken, mega kenti İzmir, Bursa ve Muğla izledi. En çok ölüm 41 kişiyle tarım işkolunda, 30 ölümle de inşaat sektöründe kayda geçti. Can verenlerin dokuzu mülteci, altısı çocuk olurken, ölenlerin 134’ü erkek. Bu yıl içinde şimdiye dek en çok iş kazası 178 kişiyle Temmuz ayında görüldü. En az ise 114 işçiyle Mart ayındaydı. Diken’de yer alan habere göre, geçen ay can veren işçilerin yüzde 48’i, 28-50 yaş grubundaydı. Bunu yüzde 26’yle 51-65, yüzde 17’yle de 18-27 yaş grubu takip etti.

Okunma Sayısı: 1227
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı