"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

89 YAŞINDAKİ ANNESİ FİDAN YAZICIOĞLU: Yavruma bunu yapanları bulsunlar

01 Ekim 2011, Cumartesi
KAHRAMANMARAŞ'TAKİ helikopter kazasında vefat eden Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) kurucu genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun 89 yaşındaki annesi Fidan Yazıcıoğlu ile ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu ve ablası Maviş Ocak, kazanın üzerindeki sır perdesinin kaldırılarak olayın aydınlatılmasını istiyor.
 Maviş Ocak’ın Sivas’ın Şarkışla ilçesine bağlı Yıldırım Mahallesindeki evinin bahçesinde Yazıcıoğlu’nun ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamındaki son gelişmeleri değerlendiren aile bireyleri kazanın üzerindeki sır perdesinin kaldırılarak olayın bir an önce aydınlatılmasını istediklerini belirtti. Aile bireyleri, Türk adaletine güvendiklerini ifade etti. Gözyaşları arasında konuşan 89 yaşındaki acılı anne Fidan Yazıcıoğlu, ‘’Ne diyeyim, yavruma bunu yapanları bulun, bulunsunlar,  koca devlet...’’  ifadelerini kullandı. Ağabey Yusuf Yazıcıoğlu ise kaza sonrasındaki süreçte devletten bu olayı aydınlatmasını istediklerini belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanına, bu işin aydınlatılması için ‘adalet istiyorum’ dedim, iyi karşıladı ve Cumhurbaşkanı bir devlet araştırma komisyonu kurdu. Bu devlet araştırma komisyonuna teşekkür ediyorum, iyi neticeler çıktı, elde edildi. Biz buna kaza da demiyoruz, suikast de demiyoruz, suikast demeye dilimiz de varmıyor” dedi. Abla Maviş Ocak da ilk etapta olayı kaza olarak değerlendirdiklerini, ancak son gelişmelerin ardından suikast olduğu yönünde kanaatlerinin oluştuğunu belirtti. Son gelişmeler sonrası ortaya çıkanları kafalarında canlandırdıkça şüphelerinin daha fazla arttığını belirten Ocak,  ‘’Bu açığa çıkmazsa devamlı bu şüphelerimiz, yani suikast olduğunun inancında olacak’’ dedi.
 
Gülefer Yazıcıoğlu:Bu işin sivil ayağı da var
MERHUM Muhsin Yazıcıoğlu’un eşi Gülefer Yazıcıoğlu, yeni ortaya çıkan enkazın üzerinde yapılan çalışma görüntülerini kapalı zarf içinde kendisine geldiğini ve Malatya’daki özel yetkili savcıya teslim ettiklerini söyledi. İsmail Güneş’in çenesinin nasıl kırıldığını Devlet Denetleme Kurulu’nun (DDK) bulması gerektiğini belirten Yazıcıoğlu, “İsmail’in helikopterden kendi başına çıktığını farz edelim. En önce görülecek yer helikopterin olduğu bölge derim. Oradan uzaklaşmam doğru değil mi?” tesbitinde bulundu. Olayın üzerine gidilmesi halinde somut bulguların olduğunu kaydeden Yazıcıoğlu, “Ben ısrarla diyorum ki bunun bir de sivil ayağı var” dedi.
Okunma Sayısı: 1763
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı