"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP’de saray rahatsızlığı

05 Haziran 2020, Cuma
Gazeteci-Yazar Murat Yetkin, Koronavirüs salgını gerekçesiyle çalışmalarına ara veren TBMM’nin yeniden açılmasıyla birlikte siyasetin gündemini değerlendirdi.

Pandemi sürecinde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin daha iyi görüldüğünü belirten Murat Yetkin “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dar bir kadroyla çalışması parti içinde rahatsızlık nedeni” dedi. Yetkin, “Burada kilit isim Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, birkaç bakan dışında diğer bakanların çok etkisi yok. Bu AK Parti içinde belli bir gerilime yol açıyor. ‘Biz burada neciyiz’ duygusu hem parti kademelerinde hem milletvekilleri arasında giderek yaygınlaşıyor” diye konuştu. T24’e konuşan Yetkin, yeni tip Koronavirüs sürecinde dünya genelinde bir otoriterleşme eğilimi olduğunu ve bu eğilimin giderek güçlendiğini, Türkiye’de de son zamanlarda da hükümetin söylem ve politikalarında böyle bir eğilim olduğunu söyledi.

Okunma Sayısı: 3562
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı