"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

“Artık sizi savunacak yüzüm yok”

25 Şubat 2024, Pazar 17:00
AKP’nin İstanbul adayı Murat Kurum’un Güngören’de esnaf ziyareti sırasında bir emekliyle olan diyaloğu gündem oldu. Emekli Kurum’a “20 senedir sizi savundum, artık savunacak yüzüm yok. Utanıyorum insanlardan” dedi.

Artı Gerçek’in haberine göre,  AKP’nin İBB Başkan adayı Murat Kurum seçim çalışmaları için gittiği Güngören’de esnafla bir ayara geldi. Gitttiği bir çok yerde, gerek barınma gerekse de ekonomik kriz üzerinden tepkiyle karşılanan Kurum’un bir emekliyle diyaloğu sosyal medyada gündem oldu. Emekliye cevap veren Murat Kurum ise sadece “Sen yine savunmaya devam edeceksin. Beraber kazanacağız” diyebildi.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1672
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    26.2.2024 11:23:25

    'Sen yine savunmaya devam edeceksin,beraber kazanacağız diyen bu zat kimi aldatıyor. Bir kere sizin israflarınızı,cani,katil ve silam düşmanı siyonistlere desteğinizi neden savunacağız. TBMM'de ÇİN Zaliminin müslüman Uygur dindaş ve soydaşımıza yaptığı soykırımı savunan faşist,ırkçı ve ülkemdeki 28 Şubat zalimi olan parti mv'mi sandınız milleti. Siz din düşmanı,müslüman kızlarımızın eğitim,kadın ve erkeklerin çalışma hakkını gasp edenelre destek olurken bu 28 Şubat mağdurlarından hiç af dileyen,dileten bir MHP ve AKP gördünüzmü Amma bay KURUM'un bakan iken milleti diri diri toprağa gömen,çed raporlarını yok sayan icraatını gördük. Bizler katillere destek olan,toplu cinayete yol veren-lere asla destek olmayız.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı