"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Beytüşşebap'ta 22 terörist ölü ele geçirildi

28 Eylül 2015, Pazartesi 17:24
Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak'ın Beytüşşebap bölgesinde yürütülen operasyonda ölü ele geçirilen terörist sayısının 22'ye yükseldiğini bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde, "önemli yurt içi olaylar" başlığıyla bilgi verildi.

Buna göre, Beytüşşebap bölgesinde düzenlenen operasyonda, 26 Eylül'de etkisiz hale getirilen 15 bölücü terör örgütü mensubu teröriste ek olarak, 7 terörist daha silah, mühimmat ve malzemeleriyle ölü ele geçirildi. 

Toplam 22 teröristin ele geçirildiği Beytüşşebap'ta, arazi arama ve tarama faaliyeti sırasında bulunan iki tuzaklanmış el yapımı patlayıcı da imha edildi.

Tunceli merkezde icra edilen arazi arama ve tarama faaliyetinde ise 25 Kalaşnikof piyade tüfeği fişeği, 300 gram A-4 patlayıcı madde, 1,5 metre infilaklı fitil, 8 elektrikli fünye, üçer hafıza kartı, taşınabilir bellek ve sırt çantası, ikişer "Yaesu" büyük telsiz, el yapımı patlayıcı düzeneği, elektronik devre kartı, birer tabanca susturucusu, boş Kalaşnikof piyade tüfeği şarjörü, el dürbünü, gece görüş dürbünü, top kablo, akım ölçer, tablet bilgisayar ve uyku tulumu ile çok sayıda terörist kıyafeti ele geçirildi.

Bölücü terör örgütünden kaçan bir terörist, Mardin'in Nusaybin ilçesinde, silahsız ve teçhizatsız güvenlik güçlerine teslim oldu.

Ayrıca Siirt'in Kurtalan ilçesinde, terör örgütü mensubu bir terörist, birer Kalaşnikof piyade tüfeği, şarjör, hücum yeleği ve el yapımı patlayıcı düzeneğiyle yakalandı.

AA

Okunma Sayısı: 1355
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı