"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cinayet zanlısı Rabia işareti yapıp Erdoğan'a 'kurtar beni' dedi

15 Haziran 2016, Çarşamba 09:51
Samsun’da cinayet şüphesiyle yakalanan 33 yaşındaki Tuncay T., Rabia işareti yaparak, “Tayyip Erdoğan başkanım, beni kurtar bu adaletsizlerden. Ben Karadenizliyim haraç vermem” diye bağırdı.

Olay bugün İlkadım ilçesinde gerçekleşti. İddiaya göre 34 yaşındaki Koray Yalçın’la tartışması kavgaya dönen Tuncay T. tabancayı çıkarıp yedi el ateş etti ve kaçtı. Başından, vücudundan ve sırtından yaralanan Yalçın hayatını kaybederken, Tuncay T. silahıyla birlikte teslim oldu.

Tuncay T. ilk ifadesinde Yalçın’ın işyerini kundakladığını ve aralarında husumet olduğunu söyledi. Emniyet müdürlüğüne getirildiği sırada Tuncay T., eliyle Rabia işareti yapıp, “Tayyip Erdoğan Başkanım beni kurtar bu adaletsizlerden. Ben Karadenizliyim haraç vermem” diye bağırdı.

DHA

Etiketler: samsun, cinayet
Okunma Sayısı: 1444
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı