"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ekrem Ceyhun duâlarla defnedildi

04 Nisan 2017, Salı 18:02
Devlet eski Bakanı Ekrem Ceyhun Kocatepe Camii’nde öyle namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra Cebeci Asrî Mezarlığına defnedildi.

Diyanet İşleri eski Başkanı Mehmet Nuri Yılmaz’ın kıldırdığı cenaze namazına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Milletvekili  İlhan Kesici, eski bakanlardan, Nevzat Ercan, Sümer Oral, Lütfullah Kayalar, Necmettin Cevheri, Hasan Cemal Güzel, Yaşar Topçu, Esat Kıratloğlu, Bekir Sami Daçe, Ali Şevki Erek, Ufuk Söylemez, Recep Özel, Meclis eski Başkanlarından Bülent Arınç ve Hikmet Çetin ve çok sayıda eski milletvekili ve bürokrat katıldı.

Namazlarını hiç terk etmedi

Cenaze namazında konuşan Mehmet Nuri Yılmaz, ömrünü devlet ve millete vakfeden Ceyhun’un kendisini çok yakından tanıdığını ve mütedeyyin bir insan olduğunu söyledi. Namazlarını hiç terk etmediğini de anlatan Yılmaz, ölümün hepimiz için mukadder, bir nevi terakki ve vuslat olduğunu söyledi. Eski bakan, milletvekili ve yakınlarının omuzlarında cenaze arabasına konulan Ekrem Ceyhun’un naaşı daha sonra Cebeci Asrî mezarlığında defnedildi. Ekrem Ceyhun geçtiğimiz Pazar günü 90 yaşında vefat etmişti.

HABER: FATİH KARAGÖZ

Okumak için tıklayınız:

Ekrem Ceyhun vefat etti

Etiketler: ekrem ceyhun
Okunma Sayısı: 3127
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    5.4.2017 11:25:23

    ALLAH RAHMET EYLESİN.O hakikatleri bilen,yaşayan ve dürüst siyaset yapan biri idi.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı