"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gergerlioğlu’lar herkese lâzım

25 Şubat 2021, Perşembe 16:45
CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, TBMM’de basın toplantısı düzenledi. HDP Kocaeli Milletvekili Gergerlioğlu’nun, “bu ülkenin yetiştirdiği tertemiz bir hekim ve insan hakları savunucusu olduğunu” dile getiren Bekaroğlu, Gergerlioğlu’nun, insan haklarını savunurken, “benim gibi düşünür, düşünmez” ayrımı yapmadan, kim hak ihlâline uğruyorsa desteklediğini anlattı.

Mehmet Bekaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “İnsan hakları savunuculuğunda ısrar ettiğinden dolayı Gergerlioğlu’ndan adeta intikam alınırcasına saçma sapan bir yargılama süreciyle cezaevine gönderilmeye çalışılıyor. Bunlar kabul edilemez. Gergerlioğlular, herkese lâzım. Bu ülkede hak ihlalleri bitmez. Gergerlioğlu’na sahip çıkmak gerekir. ‘HDP milletvekilidir, terör, bilmem ne...’ İlgisi yok. Gergerlioğlu, birçok konuda ama en sonunda çıplak aramalar dolayısıyla insan hakları savunuculuğu yaptı. ‘Çıplak aramalar yoktur’ diye yalan söylüyorlar. Onlarca tanık var, onlarca yaşayan insanın açıklaması var. Yönetmelik, çıplak arama yapılmasına izin veriyor.”

Okunma Sayısı: 1911
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı