"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

“İlham Veren Gençler” ödülüne tepki

14 Aralık 2019, Cumartesi 22:11
“İlham Veren Gençler” ödülüne lâyık görülen şarkıcı Aleyna Tilki hakkında Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan açıklama geldi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Forbes tarafından verilen “İlham Veren Gençler” ödülleriyle ilgili ödülün kime verileceği konusunda müdahil olmadıklarını açıkladı. Bakanlık, ödül törenine katılan isimleri yayınladı.

Forbes Dergisi’nin organize ettiği, sanat, siyaset, spor, girişimcilik, medya, finans, hukuk ve müzik gibi çeşitli sektörlerde başarılarıyla ön plana çıkmış 30 gencin ödüllendirildiği, “30 Altı 30” programı 11 Aralık’ta gerçekleşti.  Ödül verilecek 30 ismin 9 Aralık’ta açıklandığı listede NBA’in Cleveland Cavaliers takımda forma giyen basketbol oyuncusu Cedi Osman, millî  okçu Mete Gazoz, paralimpik millî yüzücü Sümeyye Boyacı, Dünya Sağlık Örgütü Yönetim Kurulu Üyesi Enes Efendioğlu gibi isimlerin yanı sıra pop müzik şarkıcısı Aleyna Tilki de bulunuyordu. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın sponsor olduğu gecede ödül verilen platformun arkasında yer alan duvarda da ismi yer alan Aleyna Tilki, törene katılmadı. Aleyna Tilki’nin isminin bu listede yer alması sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. 

Okunma Sayısı: 3613
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı