"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İsrail’den fesih misillemesi

17 Mayıs 2024, Cuma 17:33
Türkiye’nin Gazze’de ateşkes sağlanana ve insani yardım akışına izin verilinceye kadar tüm ticaretini durdurduğu İsrail misillemeye hazırlanıyor.

Reuters’in haberine göre İsrail, Türkiye ile serbest ticaret anlaşmasını feshedecek ve anlaşma dışında kalan diğer ürünlerin ithalatına da yüzde 100 tarife uygulayacak. İsrail Maliye Bakanı Bezalel Smotrich perşembe günü yaptığı açıklamada kararların Türkiye’nin ticareti durdurma hamlesine karşılık yapıldığını, Türkiye’nin kararının “uluslararası ticaret anlaşmalarının ciddi bir ihlali” olduğunu belirtti. Plan İsrail kabinesinin onayına sunulacak. 

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1059
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    18.5.2024 13:22:11

    Terörist devlet,soykırım yapan cani,katil ve kalleş devlet.Masumların haklarını imha eden barbar devlet.Önce sen katlettiğin yüzbinlerin hayatını iade et edebiliyorsan.Bu mümkün olmadığına göre bu cani devlet idarecilerine,suç ortağı destek veren ülke isyasetçilerine acilen NEWYORK-PARİS VE KUDÜS'de İDAM SEHPALARI KURULARAK ASILMALARI gerekir. Tabii bu uluslararası hukukun tam tecelli ettiği vasatta olur.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı