"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kaymakama bombalı tuzak!

02 Ekim 2015, Cuma 14:41
Güroymak Kaymakamının makam aracına konan bomba son anda fark edildi

BİTLİS’in Güroymak Kaymakamı Muharrem Eligül’ün makam aracına teröristler tarafından konulan bombanın son anda fark edilmesiyle olası bir facia önlendi.

Kaymakam Muharrem Eligül, sabah konutundan makamına gitmek için hazırlanırken, makam otomobilinde oturacağı koltuğun bulunduğu tarafa tuzaklanan bombayı son anda şoförü ve korumaları fark etti.

Uzaktan kumandalı düzenekle desteklenen bombanın fark edilmesinin ardından olay yerine çağrılan bomba imha uzmanları bombayı imha etti. 

Olayla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlatılırken, çevredeki kameralarda incelemeye alındı. 

Haziran ayındaki kararname ile Güroymak Kaymakamlığı'na atanan Eligül, ilçede 3 aydır görev yapıyor.

DHA

Okunma Sayısı: 1719
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı