"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Meteoroloji buzlanma ve don olaylarına karşı uyardı

23 Kasım 2015, Pazartesi 11:32
Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğünden, Batı Akdeniz'in iç kesimleri için hafif, yer yer orta kuvvette buzlanma ve don uyarısında bulunuldu.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Antalya Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan yazılı açıklamaya göre, bugün Batı Akdeniz'de az bulutlu ve açık hava bekleniyor. En yüksek hava sıcaklığı Antalya ve Muğla'da 24 derece olacak. 

Hava sıcaklığı 1 ila 4 derece artacak, rüzgar güney ve güneydoğudan, akşam saatlerinden itibaren kuzey yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek.

İç kesimlerde gece periyodunda hafif, yer yer orta kuvvette buzlanma ve don olayı görüleceği için dikkatli olunması gerekiyor.

Denizlerde ise rüzgar, güney ve güneydoğudan, akşam saatlerinden itibaren kuzey yönlerden 2 ila 4 kuvvetinde esecek. Dalga yüksekliği 1,5 metreye kadar yükselebilecek.

AA

Etiketler: meteoroloji, buzlanma, don
Okunma Sayısı: 1511
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı