"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

MHP’li Feti Yıldız: Tahliyeden başka seçenek yok

20 Kasım 2025, Perşembe 19:18
MHP lideri Devlet Bahçeli’nin hukukçu kurmayı Feti Yıldız, AİHM’in tutuklama sebebiyle oluşan ihlallerde yalnızca tahliyenin çözüm olduğunu belirterek “Bu durumda başka bir seçenek yoktur” dedi.

8 Temmuz’da AİHM, Selahattin Demirtaş’ın tutukluluğunun siyasî saiklerle sürdüğüne hükmetmiş; Türkiye’nin itirazı 3 Kasım’da reddedilmişti. Yıldız, kararların “keyfîliğe yer vermeden” ve gecikmeden uygulanması gerektiğini vurguladı. Yıldız, bu başvuruların geciktirilmeden, hukuk devleti ilkelerine uygun şekilde ele alınmasının zorunluluk olduğunu kaydetti. 

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 325
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı