"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Savcılık temyize ihtiyaç duymadı

04 Haziran 2015, Perşembe 15:13
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, aldıkları mahkumiyet kararları Yargıtay 9. Ceza Dairesi tarafından bozulan 64 sanığın yargılandığı ve 63'ünün beraat ettiği Balyoz Planı davasına ilişkin temyizen inceleme talebinde bulunulmamasını kararlaştırdı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcıvekili Abdurrahman Üşenmez tarafından yargılamanın yapıldığı Anadolu 4. Ağır Ceza Mahkemesi'ne temyiz aşamasından feragat edildiğini bildirir dilekçe gönderildi.

Dilekçede, "Mahkemenizin 2014/181 sayılı dosyasında yapılan incelemeler sonucu temyizen inceleme talebinde bulunulmayacağına karar verilmiştir" denildi.

Anadolu 4. Ağır Ceza Mahkemesi, 7 Nisan'da aralarında emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'ün de bulunduğu 63 sanık hakkında "yüklenen suçu işledikleri sabit olmadığından" beraat kararı vermiş, yakalama kararı infaz edilemeyen sanık yüzbaşı Ali Göznek'in dosyasını ise ayırmıştı. 

AA

Etiketler: balyoz davası, balyoz
Okunma Sayısı: 2510
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Vefaumurca

    4.6.2015 19:55:33

    64 kişidwn masum olanlar ve veya emir kulu olanlar dışındakiler için bile bunun istenmwmesi yine bir hukuksuzluktur. Sen baklava çalan çocuğun cezasının affedilmesine karşı temyiz yap burda beraata temyiz yok birde komuta edip ilk imzayı atanlar dahil. Enkısa sürede bir darbeyi hak ediyoruz. Ama busefer. Asker ve akpliler yapacak gibi duruyor. Ben bunada sonuna kadar karşıyım.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı