"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Tunceli Valiliği'nden flaş karar!

30 Ağustos 2015, Pazar 11:12
Tunceli-Erzincan karayolu ve Tunceli-Ovacık karayolu Tunceli Valiliği'nin kararıyla 3 gün ulaşıma kapandı. Her 2 yolda da güvenlik güçleri tarafından operasyon yapılacağı öğrenildi.

Uzun zamandan beri PKK’lı grubun sık sık yol kestiği ve kimlik kontrolü gerçekleştirdiği Tunceli-Erzincan ve Tunceli-Ovacık karayolu, bugün Valilik kararıyla sabah erken saatlerinden itibaren 3 gün ulaşıma kapandı.Yolun kapalı olduğunu öğrenen vatandaşlar Tunceli merkeze dönmek zorunda kaldı.

'HAVADAN VE KARADAN OPERASYON YAPILACAK'

Tunceli Valiliği tarafından 3 gün kapatılma kararı alınan Tunceli-Erzincan ve Tunceli-Ovacık karayolunda güvenlik güçleri tarafından havadan ve karadan operasyon yapılacağı belirtildi.

Etiketler: tunceli, yol, valilik, yol kesme
Okunma Sayısı: 2207
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı