"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

''Vatandaşların mutfağında yangın var''

21 Mart 2019, Perşembe 18:18
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Kocaeli'deki ortak mitingde yaptığı konuşmada ''Memlekette huzur istiyoruz. Her evde tencere kaynasın istiyoruz. Her evde bereket, her evde huzur olsun istiyoruz. Kavgadan uzak, beraber, bayrağımızın altında, huzur içinde yaşamak istiyoruz'' derken, İYİ Parti lideri Akşener, "Martın sonu bahar olacak ve inşallah Türkiye hep birlikte, Kocaeli hep birlikte iyi olacak" ifadesini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Millet İttifakı seçim çalışmaları kapsamında partilerince Kocaeli'nin İzmit ilçesinde Milli İrade Meydanı'nda organize edilen mitinge katıldı.

''VATANDAŞLARIN MUTFAĞINDA YANGIN VAR"

Birilerinin kavgadan ve gerilimden medet umduğunu savunan Kılıçdaroğlu, "Niye kavga? Niye gerilim? 'Mutfaktaki yangını vatandaş görmesin' diyorlar. Ne dersen de bu ülkede vatandaşların mutfağında yangın var" dedi.

Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin üretimden koparıldığını, tarım ürünleri ithal edildiğini de ifade etti.

"Bütün dertlerinizi biliyoruz. İşsizlik var mı? Var. Yoksulluk var mı? Var. Huzursuzluk var mı? Var. Gerilim var mı? Var. Her şey var. Peki biz ne istiyoruz? Memlekette huzur istiyoruz. Her evde tencere kaynasın istiyoruz. Her evde bereket, her evde huzur olsun istiyoruz. Herkesin işi, herkesin aşı olsun istiyoruz. Biz kavgadan uzak, beraber, bayrağımızın altında, huzur içinde yaşamak istiyoruz" diye konuştu.

NTV

Etiketler: CHP, İYİ Parti, Kocaeli
Okunma Sayısı: 1413
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı