"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yeni başkandan ilk mesaj

16 Mayıs 2024, Perşembe
Yargıtay Başkanlığı’na seçilen Ömer Kerkez için Yargıtay Konferans Salonu’nda mazbata takdimi ve cübbe giyme töreni düzenlendi.

Kerkez, Yargıtay’ın onuru ve itibarını korumak için elinden geleni yapacağın söyledi.

Son süreçte yargı organlarının ve Yargıtay’ın sürekli tartışılır hale geldiğini belirten Kerkez, “Bu olumsuz tartışmaların en azından bizden kaynaklı sorunlarını mutlaka bir an önce çözmemiz gerekiyor. Biz yargı için zaten büyük fedakarlıklarla görev yapıyoruz. Bunu hiç esirgemeden sonuna kadar devam ettirmemiz gerekiyor. Bu ülkemiz için, yargımız için çok çok önem vereceğim bir durum” diye konuştu.

Ömer Kerkez, görevi boyunca makam odasının herkese açık olacağını ve kimseyi ayırmayacağını vurgulayarak, “Türk yargısı; insan haklarına saygı, temel hak ve özgürlüklere saygı, fikrini aklına, bağımsızlığın gücünü kararına, tarafsızlık ve adalet duygusunu yüreğine kazımış gerçek hakim ve savcıların sırtında yükselecektir” dedi.

Ankara - Anka

Okunma Sayısı: 1876
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı