"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Elektrikli ‘Avenger’ Paris’teydi

23 Ekim 2022, Pazar 23:37
Jeep’in tamamen elektrikli ilk modeli “Avenger”, Paris Otomobil Fuarı’nda tanıtıldı.

Markanın, Avrupa’da sıfır emisyon hedefli ürün stratejisinin ilk temsilcisi olan Avenger, ikonik Jeep DNA’sını kompakt boyutlara taşıyor. WLTP döngüsünde 400 km, şehir kullanımında ise 550 km’ye varan menzil sunacak olan Avenger’in yeni elektrikli güç-aktarma sistemi; 115 kW (156 beygir) güç ve 260 Nm tork üreten 400 voltluk elektrik motoru ile yeni 54 kWh (Kilowatt saat) bataryayı bir arada sunuyor.

Avenger, hızlı şarj noktalarında DC 100 kW Mod 4 kablo ile 30 km sürüş menzili için 3 dakikada şarj oluyor. Ayrıca, yüzde 20’den yüzde 80’e sadece 24 dakikalık sürede şarj edilebiliyor. 2024 yılına kadar Jeep ürün gamında yer alan ve en çok satan model olmasını beklenen ve  Avrupa’da gelecek yıl satışa sunulacak Jeep Avenger,  Türkiye yolları ile 2023’ün ikinci çeyreğinde buluşacak.

(ayrıntılar www.otohavadis.com’da)

 

Okunma Sayısı: 853
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı