"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP’li milletvekillerinden mülâkat tepkisi

11 Mayıs 2024, Cumartesi
AKP’de geleneksel hale gelen, ‘vekil’ buluşmaları başladı. AKP Genel Merkezi’nde gerçekleşen ilk toplantıya, Grup Başkanvekili Abdülhamit Gül’e bağlı 46 milletvekili katıldı.

Edinilen bilgilere göre; toplantıda bazı milletvekilleri saha çalışmalarında seçmenlerin değişik konularda şikayetleri ile karşı karşıya kaldıklarını dile getirdiler. Milletvekilleri, hastanelerde doktor sayısının yetersiz olduğunu, vatandaşın randevu alırken ciddi sıkıntılar yaşadığını, sağlık sisteminde ciddi aksaklıklar olduğu eleştirilerini gündeme getirdiler. Ekonomim’in haberine göre, toplantıda milletvekilleri, kamu kurumlarına personel alınırken, mülakat sırasında çok fazla adaletsizlik yaşandığını, bunun da iktidara karşı bir güvensizlik algısı oluşturduğuna yönelik görüşlerini dile getirdikleri öğrenildi. Bu konuda seçmenden çok fazla baskı geldiğini aktaran milletvekilleri, “Mülakatın kaldırılmasına ilişkin sözümüz var. Seçim beyannamesinde de vardı. Mülakat konusunu çözmemiz lazım” dedikleri ifade edildi.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1481
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı