"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gazze konusunda acziyet itirafı

20 Mart 2024, Çarşamba 01:43
Hamas’ın 7 Ekim saldırıları sonrası Gazze’de katliama girişen İsrail’e Türkiye’den yapılan sevkiyatlara ilişkin tartışma sürüyor.

Muhalefetin İsrail’e çelik, çimento, gıda, silah parçalarının yanı sıra dikenli tel satılmasına yönelik eleştirileri ve iktidar kanadının sessizliği devam ederken MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk’ün İsrail açıklaması gündem oldu.

Gazete Duvar’ın haberine göre, “İçimiz kan ağlıyor. Elimizde gücümüz olsa vallahi gider İsrail’e müdahale ederiz. Vallahi ederiz. Ama gücümüz yok” ifadelerini kullanan MHP’li Şanlıtürk, şöyle devam etti: “Maalesef elimizden çok fazla kınamaktan öte bir şey gelmiyor. Ama Cumhurbaşkanımızın söylediği güzel sözler var. Genel başkanımız da diyor ki: Mahşere kalmadan İsrail boğulacak” dedi.

Haber Merkezi

 

Okunma Sayısı: 1668
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • S.topuz

    21.3.2024 12:29:46

    "Kişinin ayinesidir İŞİ, lafa bakılmaz." dan dolayı, inandırıcı olamamışlardır maalesef! Gazze, Filistin ve Orta Doğu kan ağlarken, hiç bir şey olmamış gibi davranmak, normal hayata devam etmek, Askerî ve ekonomik ve ticarî ve Siyasî ilişkileri sürdürmek hiç de hoş bir tavır değil! Bu kadar da çok fazla yani. Bu kadarda mı aciz ve güçsüzsünüz? Geceleri nasıl rahat uyuyabiliyorsunuz? Anlamakta vicdanlar zorlanıyor! Olan oldu, ÖLEN ÖLDÜ! GAZZEDE TAŞ TAŞ ÜSTÜNDE, BAŞ BAŞ ÜSTÜNDE KALMADI, kalmamayada devamvediyor ve iki buçuk Milyar Müslüman ve Beşbuçuk Milyar insan sadece filim seyreder gibi canlı yayınlar ile heyecanla, utanmadan sıkılmadan sadece seyir ediyor maalesef! Müstesnalar HARİÇ! Tireni KAÇIRDILAR kısacası! Hesaplaşma artık MAHŞERE kalacak gibi? "Bir KÖTÜLÜK gördüğünde elin ile engel ol. Elin ile engel olamaz isen DİLİN ile engel ol. Buna da gücün yetmez ise KALBİN ile BUĞZ et. Bu da İmaânın en zayıf durumudur!" Buyuran Habibullaha Salat ve Selâm olsun inşaallah, Amiiin!

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı