"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

‘Geçinemiyorum’ diyenler ‘şükürsüz’ ilan ediliyor

26 Mayıs 2022, Perşembe 18:26
İYİ Parti Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Çulhaoğlu, “Ülkemiz ekonomiden tarıma, eğitimden dış politikaya ve güvenliğe, çarşı-pazar yangınına kadar her alanda sayısız dertle boğuşurken halkından kopanlar zevk-i sefa içerisinde günlerini gün etmektedir. Bunlar yetmezmiş gibi milletimiz, üstüne bir de iktidarın kendi beceriksizliğini gizlemek için suni olarak oluşturmaya çalıştığı kutuplaştırmaya, baskıya, korkuya dayalı bir siyasi iklimle yaşamak zorunda kalıyor. Sadece bunlar da değil. Liyakatsiz atamalarla, saçma sapan açıklamalarla akıl dışı kararlarla, haksızlıklar ve nobran tavırlarla karşılaşıyor milletimiz. ‘Yiyecek ekmeğim yok’ diyenlere, ‘nankör’, ‘Girdi maliyetleri yüzünden tarlamı ekemiyorum’ diyenlerin ‘yalancı’, ‘Geçinemiyorum’ diyenlerin de ‘şükürsüz’ ilan edildiği günlerden geçmekteyiz” dedi.

Okunma Sayısı: 1201
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı