"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

“Serok Erdoğan” için ağzını bıçak açmadı

12 Temmuz 2021, Pazartesi 17:00
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu , Diyarbakır’a giden Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın, bazı AKP’liler tarafından ‘Biji Serok Erdoğan’ sloganlarıyla karşılanmasına değindi.

Yaşananı trajikomik olarak değerlendiren Davutoğlu, kendisine 5 yıldır ‘Serok Ahmet’ diyen MHP lideri Bahçeli’ye seslendi. Davutoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanı Diyarbakır’daydı. Orada Serok Erdoğan diye seslenildi. Bahçeli’nin ağzını 48 saattir bıçak açmadı. Biz bu toprakların her dilini severiz, her inancını severiz, her insanını severiz, taşını severiz, toprağını severiz… İkiyüzlü siyasetle bu ülkeyi yönetenler Türkü Kürde, Sünnî’yi Alevî’ye ayrımcılıkla düşman ettiler” şeklinde konuştu.

Okunma Sayısı: 5123
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    15.7.2021 08:23:17

    28 ŞUABT ZALİMLERİNDEN olan ve bu din ile dindara düşman zihniyeti bozuğun millet ve memleket sevgisinden şüphe duyuyorum.Zira ağzını açtığında hayr konuşmayan,bölücü,ırkçı,kamplaştırıcı,ayrımcı,fitneci ve mafya hamisi olan bir ZALİMDEN BAHSEDİYORUZ.

  • Feyzullah Ayhan

    13.7.2021 14:55:50

    Sarayın kapıcısı derin adam, derin mihraklarla irtibatlı, emir ve talimatlara uyarak siyaset sahnesinde görünüyor. Amacı parti başkanlığı veya partiyi iktidara taşıma değil. Derin mihrakların talimatlarıyla kemalizmi ayakta tutmak, kürtleri(teröristleri ayırmadan) top yekün potansiyel suçlu göstermek, türkçülüğü, ulusalcılığı diri tutmak.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı