"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Türkiye kurtulur

09 Nisan 2021, Cuma 17:00
Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, iktidarın değişmesi gerektiğini söyledi.

Milletin bu iktidara muhtaç olmadığını ifade eden Enginyurt, “İşin rahatlığını bulmuşlar. ‘Ne yapalım efendim, başka kimse yokmuş, kime oy verecekmişiz canım, bu giderse ne olurmuş’ bu giderse hiçbir şey olmaz. Bu giderse vallahi de Türkiye kurtulur, billahi de Türkiye kurtulur. Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı başlatılmış, Recep Tayyip Erdoğan’ı yıkmak isteniyormuş, herkes bir olmuş, iç güçler, dış güçler bir araya gelmişiz Recep Tayyip Erdoğan’ı yıkacakmışız derdimiz buymuş. Hayırdır, Sayın Recep Tayyip Erdoğan padişah ilân edildi de bizim mi haberimiz yok. Biz mi duymadık, biz mi görmedik?” dedi. 

Okunma Sayısı: 4628
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı