Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Halil USLU

Gelen tebrik ve intibalar



“Güneydoğu, Kuzey Irak ve İttihad-ı İslâm” başlıklı yazı serimiz geçtiğimiz hafta boyu Yeni Asya’mızda tam sahife olarak neşrolundu. Bize bu yazı serisini yazdıran, Kuzey Irak sınır karakolunda şehid edilen 15 askerimizin şehadetiydi. Bu şehadet hâdisesi bana çok tesir etti, gözyaşlarımı tutamadım. Bir makale için akşam saat 18.00’de oturdum masaya, saat 04.00’e geldiğinde tam 30 sahife yazmışım. Hukukçu kardeşim Ömer Peker’e okutturduktan sonra Kâzım Güleçyüz kardeşime gönderdim. Tahlil, tertip vesâir süzgeçten geçtikten sonra çıktı.

Ömrümde ilk defa, bir yazı serimin arkasından makale yazıyorum. Kanaatim odur ki; o gözyaşları arasında yazılan mezkur yazı serisi “ihlâs”a medar ve nâil olmuştur. Çünkü Türkiye’nin muhtelif yerlerinden ve muhtelif kesimlerden çok yapıcı ve tebrik edici lütufkâr intibâlar aldım. Bu tebrikler karşısında utandım, keşke bir 30 sahife daha yazsaydım, dedim. İnşaallah bu azim cemaat ve bu vefakâr kardeşlerimin duâ ve temennîleri karşısında bu hususta yeni tesbit yazılarım ve makalelerim olacaktır. Bu yazılarım için gelen tebrik ve güzel intibaları sizlerle, şevk ve ümit noktasında paylaşmak istiyorum. Birkaç tanesini takdim ediyorum, diğer okuyucu kardeşlerimiz hoş görsünler, hepsine duâlar ediyorum...

* Nureddin Çağlar (Emekli öğretim üyesi): Tebrik ediyoruz, maziye gittik, heyecana getirdiniz. Ailece duâlar... Hz. Allah kaleminize güç versin.

* Ömer Yavuzyiğit (iş adamı): Binler tebrik, fevkalâde tesbitler, tam isabet ve tam zamanı. Keşke tam sahife değil de, her gün ve uzun zaman diliminde çıksaydı.

* Ömer Lütfi Peker (Hukukçu): Gönülden tebrikler, okurken heyecana geldik. Tam zamanında yazmışsınız, keşke yeni ilâveler yapılarak kitaplaşsa ve her zeminde dağıtılsa. Hukukî açıdan hiçbir sakınca görmedim…

* Tuğba Şekerci (Sağlıkçı): Hanımlar topluluğuna okudum, dikkatle dinlediler ve “Nereleri bilmiyormuşuz, bu aziz Türkiye için nice hizmetler yapılmış?” dediler. Alkışlıyoruz..

* Hüseyin Yılmaz (Dış ticaret uzmanı): Yazınız çok sürükleyici, coşku dolu, zamanında yazılması ve çıkması fevkalâde, her vatan evlâdının meselesine ve dâvâsına sahip çıkması lâzımdır. Tebrikler.

* Ömer Güney (Çorum Ticaret Borsası Başkanı): Doğu ile ilgili gayet yerinde ve zamanında bir tespitler zinciri. Muhteva güncel. Böyle bir yazı serisi bekliyorduk. Teşekkürler

- Nihat Çiçek “Gazeteci-Yazar”: Tam isabet. Sizlerden beklenen bir yazı olmuş. Daha da genişleterek ve yeni dokümanlarla bir kitap veya broşör olmalıdır. Tebrikler - İsmail Özdemir “İş adamı”: Tebrikler teşekkürler. Keşke her gün çıksa idi.. - Ali Kanıbir “Emekli – gazeteci”: Tebrikler. Takdir-e şayan. Duâlarımız sizinle.. Celal Yalçın “Şair-Yazar” Bizi çoşturdunuz. Tebrikler..

-Rıdvan Ercan, Orhan ve arkadaşları “Emekli”: Gönülden alkışlıyoruz, bizleri heyecana getirdiniz, maziden bugüne kıyaslar fevkalade, beklenen bir yazı serisi, duâlar.. - Halil Öngel “Emekli İmam: ”Hislerimize tercüman oldunuz. Allah razı olsun. - Mehmed Kaya “Emekli”: Van kahvelerinde okudum, herkes pür dikkat dinledi. Tebrikler - Ali Göllü “Gazeteci”: Can alıcı noktalar tesbit etmişsiniz. Çok duygulandım. Tebrikler..

-Mehmed Cebe “Kitapçı”: Tesbitler çok yerinde. Prof. ve eski başbakan Sadi Irmak’ın size dediği gibi bu yazı serisi kitaplaştırılıp dağtılmalıdır” Binler tebrikler.. - Hayreddin Mersinli “Devlet memuru”: Yazınız çok akıcı ve şevk verici, binler tebrik..

-Mehmed Şener “Öğretim üyesi”: Çok güzel ve çok Cesur ifadeler. Üniversiteli arkadaşlar adına diyoruz ki, bu seri kitaplaştırıp dağıtılmalıdır. Binler tebrik ve alkışlar.. -Necati Tarak “Eğitimci”: Muhtaç olduğumuz ve düşündürücü tesbitler, tebrikler - Mehmed Soslu “Emekli – eğitimci”: Allah razı olsun. Benim kalan ömrümü Allah sana versin..

- Ali Vapur “Mühendis-gazeteci”: Hz. Bediüzzaman’ın bu fikirlerini nazara vermeniz her şeyin üstünde.. Allah gücünüzü arttırsın. Binler tebrikler.. -Necati Yılmaz “Emekli-Din görevlisi”: Hz. Bediüzzamanın görüşlerine, siyasî içtimaî ve imanî köprüler kurmanız tebrike şayan, devamını mutlaka bekliyoruz, binler alkışlar.

Not: Mübarek Kurban Bayramınız tebrik eder duâlar eder duâlarınızı beklerim. H.U.

21.12.2007

E-Posta: [email protected]


 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Önceki Yazıları

  (14.12.2007) - Dil gözü ve Hz. Mevlânâ

  (07.12.2007) - Dil belâsı

  (30.11.2007) - Çeşitli vuslatlar

  (22.11.2007) - 8. Uluslararası Bediüzzaman Sempozyumu

  (16.11.2007) - Tebrizli Şems

  (09.11.2007) - Kocaeli'den esintiler

  (02.11.2007) - Ülkenin bölünmez bütünlüğü, Denizli ve Aydın

  (26.10.2007) - Bir müjde hadisi uğruna

  (19.10.2007) - Koşar adımlarla düğünlerimiz

  (12.10.2007) - Secde ve kanser

 

Bütün yazılar

YAZARLAR

  Abdil YILDIRIM

  Abdurrahman ŞEN

  Ali FERŞADOĞLU

  Ali OKTAY

  Cevat ÇAKIR

  Cevher İLHAN

  Davut ŞAHİN

  Faruk ÇAKIR

  Gökçe OK

  Habib FİDAN

  Hakan YALMAN

  Halil USLU

  Hasan GÜNEŞ

  Hasan YÜKSELTEN

  Hülya KARTAL

  Hüseyin EREN

  Hüseyin GÜLTEKİN

  Hüseyin YILMAZ

  Kazım GÜLEÇYÜZ

  Kemal BENEK

  M. Ali KAYA

  M. Latif SALİHOĞLU

  Mahmut NEDİM

  Mehmet C. GÖKÇE

  Mehmet KAPLAN

  Mehmet KARA

  Meryem TORTUK

  Mikail YAPRAK

  Murat ÇETİN

  Murat ÇİFTKAYA

  Mustafa ÖZCAN

  Nejat EREN

  Nimetullah AKAY

  Raşit YÜCEL

  Rifat OKYAY

  S. Bahattin YAŞAR

  Saadet Bayri FİDAN

  Sami CEBECİ

  Sena DEMİR

  Serdar MURAT

  Suna DURMAZ

  Süleyman KÖSMENE

  Vehbi HORASANLI

  Yasemin GÜLEÇYÜZ

  Yasemin Uçal ABDULLAH

  Yeni Asyadan Size

  Zafer AKGÜL

  Zeynep GÜVENÇ

  İslam YAŞAR

  İsmail BERK

  Şaban DÖĞEN

  Şükrü BULUT


 Son Dakika Haberleri