"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Twitter kullananlara güzel haber

18 Mart 2016, Cuma 20:03
Twitter CEO'su, paylaşımlarda 140 karakter limitini kullanmaya devam edeceklerini açıkladı.

Twitter şirketinin CEO'su Jack Dorsey, mikroblog paylaşım sitesinin 140 karakter limitini kullanmaya devam edeceğini açıkladı. Dorsey, "Limit kalacak. Bizim için güzel bir kısıtlama yöntemi, ayrıca 'anlık yazma' hissi sağlıyor" dedi.

Ocak ayından bu yana Twitter'ın 140 karakter kısıtlamasını kaldıracağı ve 10 bin karakter limitiyle yoluna devam edeceğine dair spekülasyonlar yapılmıştı. Şirket bu spekülasyonları açıkça reddetmemiş, hatta şirketin CEO'su Dorsey "Twitter'a daha fazla güç ve işlev kazandırmaktan kaçınmayız" diyerek değişimin mümkün olduğunu ima etmişti.

Teknoloji haberleri veren Re/code adlı şirket, "Yeni özellik Mart ayının sonuna doğru kullanıma sokulacak. Tweetler, 140 karakter olarak görünecek ama 'daha fazla' seçeneğine tıklayınca 10 bin karaktere kadar uzunluktaki tweetler okunabilecek" şeklinde haber yapmıştı.

Dorsey, Ekim 2015'te şirketin başına geri döndüğünden bu yana birçok değişiklik getirdi. Favori işareti olan yıldızın yerine kalp işareti getirme ve "Sen yokken..." şeklindeki özet akış Dorsey'in fikriydi.

Etiketler: twitter, sınır, 140
Okunma Sayısı: 1249
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı