"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Giresun'dan üzücü haber

05 Nisan 2021, Pazartesi 21:00
Giresun merkeze bağlı Duroğlu beldesinde debisi yükselen Aksu Deresi'nin sularına kapılan iki işçiden biri vefat etti, diğeri tedavi altına alındı.

Giresun'un merkeze bağlı Duroğlu beldesinin Homurlu Mahallesi mevkisinde duvar çalışması yapan 2 işçi, bir hidroelektrik santralinin su tahliyesi sonucu debisi yükselen Aksu Deresi'nin sularına kapıldı.

İşçilerden Ömer Sarı (25), vatandaşların yardımıyla sudan çıkarıldı. Sarı, olay yerine sevk edilen ambulansla kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Sarı'nın kardeşi olan diğer işçi Umut Sarı'nın (20) cansız bedeni ise AFAD ekiplerince sudan çıkarılarak Giresun Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Duroğlu Belediye Başkanı Halil Çetin, gazetecilere yaptığı açıklamada, bölgede bulunan Aksu Deresi'nin debisinin öğleden sonra yükseldiğini söyledi.

Bölgede dere kenarında duvar çalışması yapan iki işçinin suya kapıldığını ifade eden Çetin, işçilerden birinin cansız bedenine ulaşıldığını, vatandaşların yardımıyla kurtarılan ve hastaneye kaldırılan diğer işçinin ise durumunun iyi olduğunu öğrendiklerini kaydetti.

Görgü tanığı Timur Özdemir ise suya kapılan işçilerden birini son anda kurtardıklarını belirtti.

İşçinin kütüğe tutunarak suda ilerlediğini gördüklerini aktaran Özdemir, "Jandarma ve arkadaşlarla kurtarma için mücadele ettik. Halat yardımıyla kendisine ulaştık ve dere kenarına çektik." ifadesini kullandı.

AA

Okunma Sayısı: 1474
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı