"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Çiftçi borç içinde, tarım ithalata bağımlı

17 Aralık 2025, Çarşamba 20:09
Demokrat Parti İzmir Milletvekili Haydar Altıntaş, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, çiftçinin üretim kabiliyetini kaybettiğini ve borç içinde yaşadığını söyledi.

Tarım ve Orman Bakanlığının politikaları sebebiyle Türkiye’de üretim yapılamadığını savunan Altıntaş, “İşlevsiz hâle gelmiş bu devasa kurumların liyakatli ve ehliyetli ellerde idare edilerek, milletin refahı, selameti ve geleceği istikametinde bir proje uygulayabilmelerine imkan verilmelidir” dedi. Haydar Altıntaş, “geçmişte Türkiye’nin tarımda kendi kendine yeten 7 ülkeden biri konumunda bulunduğunu” söyleyerek, “Bugün artık her şey ithal edilmekte, Türk tarımının yerli ve milli bir hali kalmamıştır” diye konuştu. 

AA

Okunma Sayısı: 1756
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin ilhan

    17.12.2025 21:56:04

    Nerdeeee o rahmetli DEMİREL'İ yıllarda tarımın,hayvancılığın karın doyurduğu ,dünyada kendi kendini besleyen 7 ülkeden biri memleket.AKP kalkınma yerine batırmayı esas almış.

  • S.topuz

    17.12.2025 21:24:20

    "Bugün artık her şey ithal edilmekte, Türk tarımının yerli ve milli bir hali kalmamıştır” diye konuştu.  Menfaat üzere dönen siyaset canavardır. Menfaatperestler ithal ederek ve ettirerek köşeyi dönüyorlar, maalesef. Memlekette insanca yaşamak lüks hâle geldi ve Avrupadan, Almanya ve Fıransa ve Ingiltereden de daha pahalı hale geldi, getirildi! Vatandaşların Alım gücü tamâmen düştü ve T.Lirasının değer ve itibarı yerlerde sürünüyor. Muhalefet ve bilhassa Demokratlar bu meseleyi mutlaka bir çözüme kavuşturmak için yeni bir İTTIFAK çalışması seferberliği başlatmalı! Acele! Belki yârın, belki yârından da yakın! 😢🇹🇷😪🙌🌹🤲🌹🌙☝️🕋😭😭😭🕊🕊🕊🌍🇪🇺🕋🇹🇷🇵🇸😭🇵🇸😭🇵🇸😭🇵🇸😭🇵🇸

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı