"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ekonomik güven endeksinde düşüş

29 Şubat 2024, Perşembe
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ülkedeki ekonomik güven endeksi verilerini açıkladı.

Yapılan açıklamaya göre, 2024 yılı Şubat ayında ekonomik güven endeksi, önceki ay olan Ocak ayına kıyasla %0,4 oranında bir azalışla 99 değerine geriledi. Detaylara bakıldığında, tüketici güven endeksinde Şubat ayında %1,3’lük bir düşüşle 79,3 değerine gerçekleştiği görüldü. Reel kesim (imalat sanayi) güven endeksi ise %0,9’luk bir azalışla 102 değerini aldı. Hizmet sektörü güven endeksi ise %1,6’lık bir artışla 118,6 değerine yükseldi. Perakende ticaret sektörü güven endeksi %1’lik bir düşüşle 114,5 değerine gerilerken, inşaat sektörü güven endeksi ise %1,0’luk bir artışla 91,8 değerine ulaştı.

AA

Okunma Sayısı: 885
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı