"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

OECD, İstanbul Küresel İlişkiler Merkezini açtı

21 Ocak 2021, Perşembe 12:00
OECD, ortak ülkelerle çalışmaları güçlendirmek amacıyla İstanbul Küresel İlişkiler Merkezini açtı.

OECD, bugün İstanbul’da açtığı bölgesel merkezle, üyesi olmayan ortak ülkelerle, küresel ilişkiler aracılığıyla işbirliğini derinleştirmeyi, daha kapsayıcı, sürdürülebilir, müreffeh toplumlar inşa etmeleri için gerekli politik rehberliği ve teknik desteği sağlamayı amaçlıyor. OECD yeni İstanbul merkezi covid-19 sonrası ülkelerin sürdürülebilir bir toparlanmaya zemin hazırlamalarına da yardımcı olacak. OECD’nin, taahhütlerinden biri de üyesi olan 37 üye ülke dışında standartlarının ve tavsiyelerinin etki alanını genişletmek. Yeni merkez teşkilâtın Avrasya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika, Güneydoğu Avrupa ve Güneydoğu Asya ile yürüttüğü bölgesel çalışma programları için odak noktası olacak. Aynı zamanda merkezin, OECD’nin küresel ilişkiler stratejisinin ilerlemesinde de önemli katkısı olması hedefleniyor.

Okunma Sayısı: 465
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı