"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Petrol düştü, altın yükseldi

09 Mayıs 2026, Cumartesi 18:05
Motorine önceki gece 5 lira 58 kuruş indirim geldi. ABD/İsrail-İran hattında ateşkese rağmen Hürmüz Boğazı’nda süren gerilim ve ABD’nin İran limanlarına yönelik ablukası piyasalardaki dalgalanmayı sürdürüyor.

Savaş öncesinde 70 dolar seviyesinde olan brent petrol 101,29 dolara gerilerken, petroldeki hareketlilik akaryakıt fiyatlarına da yansıdı. Altın fiyatları ise İran’daki gerilimin sona erebileceğine dair beklentilerle yükseldi. Spot altının onsu yüzde 0,7 artışla 4 bin 719,68 dolara çıktı.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 252
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı