"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Petrol savaş öncesine döndü, pompa dönmedi

25 Haziran 2026, Perşembe 17:00
Orta Doğu’da ABD ve İran arasında varılan mutabakatın ardından petrol fiyatlarında düşüş hızlandı. Brent petrolün varil fiyatı 72,85 dolara kadar gerileyerek çatışma öncesi kapanış seviyesi olan 73,20 doların altına indi.

Türkiye Gazetesi’nde yer alan habere göre, petroldeki düşüşe rağmen iç piyasada akaryakıt fiyatları savaş öncesi dönemin üzerinde seyrediyor. İstanbul Avrupa yakasında 27 Şubat’ta 58,28 TL olan benzinin litre fiyatı 25 Haziran’da 62,19 TL’ye, 60,33 TL olan motorinin litre fiyatı ise 64,45 TL’ye çıktı. Böylece litre fiyatlarında yaklaşık 4 TL’lik fark oluştu.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 234
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı