"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

1 Mayıs yürüyüşüne polis müdahalesi

01 Mayıs 2024, Çarşamba 15:00
1 Mayıs’ı Taksim’de kutlamak isteyen aralarında DİSK ve CHP’nin de bulunduğu çok sayıda sendika, parti ve sivil toplum örgütü üyelerinin oluşturduğu kortej, Saraçhane’de Bozdoğan Kemeri girişinde polisle karşı karşıya geldi.

Polis, Taksim’e yürümek isteyen grupların yürüyüşüne izin vermedi. Gruptaki bazı kişiler barikatı zorlarken, polis göstericilere biber gazıyla müdahale ediyor. Kortej polisin her müdahalesinde geri çekilirken, emniyet yetkilileri “Eyleminiz kanunsuzdur” anonsu yaptı. DW Türkçe’nin haberine göre İstanbul Okmeydanı’nda da pankart açıp yürümek isteyen gruplara polisin müdahale ettiği ve gözaltılar olduğu bildirildi. Taksim Meydanı’na yürümek isteyen bir başka gruba da Beşiktaş Barbaros Bulvarı’nda polis müdahale etti, 30 kişi gözaltına alındı.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 532
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı