"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

2 yaşındaki Mehmet'in işitme cihazını çaldılar!

17 Mart 2015, Salı 09:22
Adana'da, doğuştan işitme engelli olduğu için "biyonik kulak" ile duyabilen Yusuf Taş'ın cihazı çalındı.

Merkez Yüreğir ilçesi 19 Mayıs Mahallesi'nde evlerinin önünde arkadaşlarıyla oynayan doğuştan işitme engelli 2 yaşındaki Yusuf Taş'ın duymasını sağlayan, halk arasında "biyonik kulak" olarak bilinen cochlear implant cihazı kimliği henüz belirlenemeyen kişi tarafından çalındı. 

Anne Ayşe Taş, Köprübaşı Polis Merkezine giderek şikayetçi oldu. 

Taş, oğlunun doğuştan işitme engelli olduğunu ifade ederek, "O cihazı çalan oğlumun geleceğini de çaldı. Oğlumun duyması için küpelerimi ve çeyizimi satarak o cihazı aldım. Umarım o cihaza oğlum tekrar kavuşur. Sadece oğlumun geleceği için yardım istiyorum. Yeni bir biyonik kulak için 12 bin liraya ihtiyacımız var. Cihazını alandan onu getirmesini istiyorum" dedi.

Polis ekipleri, olayla ilgili çalışma başlattı.

AA

Okunma Sayısı: 1194
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İLHAN

    17.3.2015 09:51:36

    Vay zalimler vay,vay hainler vay.Yahu bu sabinin hakkını devleti israf iiçinde idare edenler çalıyor-çırpıyor ,birde utanmadan-sıkılmadan bu haramilere düşük profilliler tenezzül ediyor.Bakın kardeşim çalacaksanız ayakkabı kutularını,koluna milyonluk saati takanların uykularını çalın ki ustalığınız anlaşılsın.Bak USTA oldu,risalei nurların basımını çaldı,usta oldu 129 milyar dolar dış borcu trilyon dolara çıkartmak için 400 daha istiyor.ANAYASA der gibi duyuyorum.He deyin geçin aslı benim yazdığım gibidir kardeeş.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı