"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Asıl kıyamet Şubat faturalarında

17 Ocak 2022, Pazartesi
Dünya gazetesi yazarı Alaattin Aktaş peş peşe gelen enerji zamları sonrası yaptığı değerlendirmede, “Asıl kıyameti Şubat faturalarında göreceğiz!” dedi.

Aktaş, iktidarın enflasyon hedefinin tutmayacağını öngörürken, “Bu yıl tek haneli enflasyonu unutmamız gerekiyor” ifadesini kullandı. Aktaş, KRT TV’de yayınlanan Semra Topçu ile Haftanın Panoraması programında zamları ve 

enflasyonu değerlendirdi. Aktaş, “İnsanlar şuna isyan ediyorlar, çok haklı olarak elektrik faturaları çok büyüdü. Doğru düzenlenmiş haliyle bile yani Aralık ayı eski fiyattan, Ocakta tüketilen yeni fiyattan düzenlenmiş haliyle bile çok ciddî bir artış var. Biz asıl kıyameti Şubat ayında gelecek faturalarda göreceğiz. Hepsi yeni fiyattan düzenlenecek” ifadesini kullandı.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1630
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı