"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Başarmaya mecbur ve mahkûmlar

13 Şubat 2022, Pazar 20:18
Karar gazetesi yazarı Taha Akyol, 6 muhalefet partisi liderinin buluşmasını değerlendirdi.

Akyol, “Konu güçlendirilmiş parlamenter sistem olsa da partiler arası yakınlaşma bunun ötesinde... Nitekim birlikte manifesto yayınlamak, ortak bir icraat programı yapmak gibi ileri derecede işbirliği gerektiren konulardan bahsediyorlar. Başarmaya mecburlar, mahkûmlar. Çünkü ister adaylık konusunda, ister ideolojik takıntılardan çıkacak bir başarısızlığın vebali çok ağır olacaktır. Çünkü Türkiye çok sıkışık durumda.

Arkamızdan gelen Bulgaristan ve Romanya’nın son yedi yıl içinde bizi geçmiş olması, ekmeğimizin küçülmesi, millî itibarımızın sarsılması kolay katlanılabilecek şeyler değil. Çıkış yolunu ortaya koymak, muhalefetin sorumluluğundadır. (...) Millet İttifakı’nın teknik olarak çok iyi hazırlanmış bir program ve yetkin bir kadro ile ekonomiyi düzlüğe çıkarması halinde parlamenter sisteme geçiş için daha büyük halk desteği olacaktır” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

***

Okumak için tıklayınız:

Gözler büyük demokrasi buluşmasında: 5 saati aşan toplantı sonrası ortak açıklama

 

Okunma Sayısı: 2419
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • S.topuz

    14.2.2022 19:39:15

    Muhterem Taha bey, siz ve sizin gibi deneyimli ve DEMOKRASİ müdafileri harekete geçip,çok aktif bir şekilde DEMOKRASİ ITTIFAKINI daha da GÜÇLÜ bir duruma taşıyabilirsiniz. Bu bütün DEMOLRATLARIN ve kendini DEMOKRAT hissedenlerin bir VATAN borcudur. Tarih sayfasına ALTIN HARFLERLE yazılacak bir dönemdeyiz! Şu an böyle bir DESTEK ve Ittifaka her zamandan daha çok ihtiyacımız var! Gerçek DEMOKRATLAR daha ne olmasını beklemekteler? Anlamakta çok zorluk çekiyor vatandaşlar! Haydi vazife başına eeey DEMOKRATLAR!

  • Hasan

    14.2.2022 13:21:59

    Bir şey başarmaya nyetleri var mı emin değilim. Şu ana kadar imkanlarının hakkını verdiler mi ona bakmalı. Bir sıkışma var. Müthiş sancılar var ülkede. İnşallah kolayca biter.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı