"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Bediüzzaman Said Nursi’nin Gelecek Tasavvuru' panelimiz gerçekleşti

27 Mart 2022, Pazar 19:30
Gazetemiz, Yeni Asya Vakfı, Risale-i Nur Enstitüsü ve Köprü Dergisi tarafından düzenlenen ‘Bediüzzaman Said Nursî’nin Gelecek Tasavvuru’ paneli tamalandı. Panelimiz 14:00 - 18:00 arası İstanbul Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezinde gerçekleşti.

***

15. Risale-i Nur Kongresi

Canlı Yayın 27 Mart 2022 Pazar günü TÜRKİYE'de saat 14.00'da, AVRUPA saatiyle 13.00'da başlayacaktır.

Not: Avrupa'dan katılan izleyicilerimizin dikkatine. Bu gece yaz saati uygulamasına geçileceği için saatlerinizi bir saat ileri almayı unutmayınız.

***

Prof. Dr. Abdurrahman Kılıç, Prof. Dr. Ahmet Battal, Prof. Dr. İlyas Üzüm ile Prof. Dr. Süleyman Yılmaz’ın konuşmacı olarak katılacağı programda panel yöneticiliğini Yeni Asya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kâzım Güleçyüz yaptı.

Herkese açık olan panel, Euronur TV’den yapılacak canlı yayınla da izlendi.

Programda, İsmail Özdemir’in fırçasından ‘Resimlerle Bediüzzaman Said Nursî’ adlı resim sergisi de yer aldı.

Pandemi sonrası yapılacak ilk yüz yüze panele coşkulu bir katılım gözlemlendi.

Fotoğraflar: Erhan Akkaya / Yeni Asya

Okunma Sayısı: 5809
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı