"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gazeteci Tayfun Talipoğlu vefat etti

21 Mart 2017, Salı 09:31
İzmir'in konak ilçesindeki evinde fenalaşan gazeteci Tayfun Talipoğlu vefat etti. 55 yaşındaki Talipoğlu'nun kalp krizi sonucu hayata veda ettiği belirlendi.

Gazeteci Talipoğlu bugün saat 01.00 sıralarında Göztepe Mahallesi 76 Sokak'taki evinde fenalaşarak yere yığıldı. Evde bulunan arkadaşının haber vermesi üzerine gelen sağlık ekipleri Talipoğlu'na ilk müdahaleyi yaptı.

KALP KRİZİ GEÇİRMİŞ

Ambulansla Katip Çelebi Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alınan televizyonlarda 'Bam Teli' programı ile tanınan ünlü gazeteci tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kalp krizi sonucu vefat ettiği değerlendirilen Tayfun Talipoğlu'nun kesin ölüm nedeni otopsi sonucu belli olacak,

TAYFUN TALİPOĞLU KİMDİR?

1962 yılında Kars'ta doğan Tayfun Talipoğlu İlkokulu Malatya Şeker İlkokulu ve Eskişehir Yunus Emre İlkokulu'nda okudu. Ortaokulu Eskişehir'de, liseyi Ankara Atatürk Lisesi'nde tamamladı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden 1983 yılında mezun oldu. Siyasi görüşleri nedeniyle kaymakam yapılmadı ve bu süreçte kargoculuk, Ankara düğün salonlarında ve pavyonlarında orkestra solistliği gibi birçok değişik iş yaptı. Milliyet Gazetesi'nde muhabir olarak başladığı gazetecilik yaşamına önce Star1'de, sonra ATV'de haber muhabiri olarak devam etti. 1995 yılından itibaren önce ATV'de, 1999'dan beri de NTV'de Bam Teli programını hazırlayıp sunarak mesleğine devam etti. Takvim, Yeni Yüzyıl, Cumhuriyet gazetelerinde köşe yazarlığı da yapan Talipoğlu evli ve bir çocuk babasıdır.

DHA

Etiketler: tayfun talipoğlu
Okunma Sayısı: 4255
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Müslüman

    21.3.2017 23:19:44

    ALLAH Rahmet eylesin

  • numan

    21.3.2017 18:08:38

    Allah gani gani rahmet eylesin.taksiratını affetsin.Hakka hukuka adalete talip oldu.Dik durdu diklenmedi.

  • Hayati Binler

    21.3.2017 11:01:29

    Bam teli koptu, yol hikayeleri sahipsiz kaldı Cenab-ı Hakk rahmet eylesin. İnna lillahi ve inna ileyhi raciun. Her nefis ölümü tadacaktır

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı