"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gençlik kampında cinayet

01 Şubat 2016, Pazartesi 09:08
Mersin'in Silifke İlçesi'nde bulunanan Kapızlı 23 Nisan Gençlik ve İzcilik Eğitim Kampı'nda 17 yaşındaki öğrenci C.G., kavga ettiği arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Bugün öğle saatlerinde 17 yaşındaki C.G. ile aynı yaştaki M.D. isimli öğrenciler arasında kampın yemekhanesinde bilinmeyen bir nedenle tartışta çıktı. Kagaya dönen tartışmada M.D., C.G.'yi karnından bıçakladı. Ambulans ile Silifke Devlet Hastanesi'ne kaldırılan C.G., buradaki müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Katil zanlısı M.D. gözaltına alınırken, olayın ardından kamp geçici süreliğine kapatıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın olayı soruşturmak üzere müfettiş görevlendirdiği belirtilirken, ölen C.G.'nin Diyarbakır'dan, katil zanlısı M.D.'nin ise Hakkari'den gelerek kampa katıldığı öğrenildi.

Polis, olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

MERSİN VALİLİĞİ: OLAYIN SİYASİ YÖNÜ YOK

Mersin Valiliği, kentteki gençlik kampında bir öğrencinin öldüğü bıçaklı kavganın, kişisel nedenlerle çıkan tartışma sonucu meydana geldiğini, olayın siyasi bir yönünün bulunmadığını bildirdi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Silifke ilçesi Atakent Mahallesi'ndeki 23 Nisan Gençlik ve İzcilik Eğitim Kampında kalan iki öğrenci arasında öğle yemeği sırasında yemekhanede çıkan tartışmanın kavgaya dönüştüğü belirtildi.               

Kavgada kasığından yaralanan C.G. (17) isimli öğrencinin, kaldırıldığı Silifke Devlet Hastanesindeki tüm müdahalelere rağmen öldüğü ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:               

"Silifke Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda maktulün cesedi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderilmiştir. Aile ile irtibata geçilmiş, acılarını paylaştığımız ve olayla ilgili tahkikatın Cumhuriyet savcılığı tarafından titizlikle yürütüldüğü bilgisi verilmiştir. Sosyal medyada olayın siyasi sebeple meydana geldiği şeklinde yer alan haberlerin gerçekleri yansıtmadığı, gençler arasında yemekhanede kişisel nedenlerle yaşanan tartışma sonucu meydana geldiği ve siyasi yönünün bulunmadığı, olaya karışan kişi ve görgü tanıklarının verdiği bilgiler doğrultusunda tahkikatın Cumhuriyet savcılığı tarafından yürütüldüğü; farklı ve yanlış anlaşılmalara meydan verilmemesi amacıyla açıklama yapılmasına gerek duyulduğu kamuoyunun bilgisine sunulur."

DHA

Etiketler: mersin, silifke, cinayet
Okunma Sayısı: 1841
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Toygar

    1.2.2016 09:52:36

    Hen gidi gençlik kampları.. Nerede bizim gençlik kampları, nerede ehl-i dünyanın gençlik kampları. Biri sadece dünyasını değil, ahiretini de kazanmaya vesile oluyor; diğeri ise sadece ahiretini değil, dünyasını bile mahvetmekten muhafaza edemiyor! Rabbim gençlerimizi muhafaza etsin!..

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı