"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gözyaşlarıyla ebediyete uğurlandı

20 Ağustos 2016, Cumartesi 15:32
Şehit Uzman Çavuş Bülent Demirkaya’nın ağabeyi ile kardeşinin de kaza sonucu vefat ettiği belirtildi.

İstanbul Sarayburnu açıklarında yük gemisiyle çarpışıp alabora olan Sahil Güvenlik botunda yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede kurtarılamayarak şehit olan 29 yaşındaki Uzman Çavuş Bülent Demirkaya, memleketi Ordu’da gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Şehit Uzman Çavuş Demirkaya’nın ağabeyi ile kardeşinin de kaza sonucu vefat ettiği belirtildi.

Deniz kazasında Sahil Güvenlik botunda yaralanan, kaldırıldığı hastanede tedavi görürken şehit olan evli ve 1 çocuk babası Uzman Çavuş Bülent Demirkaya’nın Türk bayrağına sarılı cenazesi Ordu Büyükşehir Belediyesi önündeki Demokrasi Meydanı’na getirildi. Cenazeye katılan şehidin eşi 29 yaşındaki Çiğdem, babası 73 yaşındaki Kani, annesi 70 yaşındaki Lütfiye Demirkaya güçlükle ayakta durabildi. Şehidin 1.5 aylık çocuğu Alparslan Demirkaya da yakınlarının kucağında, cenazeye getirildi. 

3 yıllık uzman çavuş olan şehit Bülent Demirkaya'nın, bir ağabeyinin 31 yıl önce ırmakta yüzerken boğulduğu, bir kardeşininde köyde iş kazası sonucu vefat ettiği belirtildi.

Daha önce iki oğlunu kaybeden, şehit oğluyla tekrar aynı acıyı taşıyan Lütfiye-Kani Demirkaya çifti cenazede güçlükle ayakta durabildi. İl Müftüsü Mustafa Kolukısaoğlu’nun, Yalı Camii’de öğle namazına müteakip, Demokrasi Meydanı’nda kıldırdığı cenaze namazına Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Kıdemli Albay Murat Özer, İl Garnizon Komutanı Albay Sedat Sarıkaya, ailesi, yakınları, polis ve askeri ekran ile çok sayıda vatandaş katıldı. Şehit Demirkaya’nın cenazesi tören ardından Altınordu İlçesi’ne bağlı Ortaköy Mahallesi’ne götürülerek buradaki aile kabristanlığında defnedildi.

DHA

Okunma Sayısı: 1384
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı