"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Havai fişek yasaklansın teklifi Meclis’te

11 Temmuz 2020, Cumartesi 17:00
CHP, ‘Barut ve Patlayıcı Maddelerle Silah ve Teferruatı ve Av Malzemesinin İnhisardan Çıkarılması Hakkında Kanun”da değişiklik yapılmasını öngören kanun teklifini TBMM Başkanlığı’na sundu.

Havai fişeklerin satılması ve ithal edilmesinin yasaklanmasını öngören teklifin gerekçesinde; Sakarya’nın Hendek İlçesi’ndeki havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamada 7 yurttaşın yaşamını yitirdiği, kazadan birkaç ay önce denetim yapılmış olmasına rağmen kazada ciddi ihmallerin bulunduğu belirtildi. Bu kazadan 6 gün sonra havai fişek fabrikasına ait patlayıcıların kontrollü patlatma amacıyla kamyondan indirildiği sırada yeni bir patlama meydana geldiği, üç jandarma personeli şehit olduğu ve yine gerekli önlemlerin alınmadığı vurgusu yapıldı.

Okunma Sayısı: 732
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı