"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hindistan’dan alınan buğday hastalıklı çıktı

29 Mayıs 2022, Pazar 00:56
Türkiye’nin Hindistan’dan buğday ithal ettiğine yönelik çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirten Tarım ve Orman Bakanlığı’nın, 50 bin ton buğday ithal ettiği ortaya çıktı.

Özel sektörün Hindistan’dan aldığı buğdayların ise “Hint Sürmesi” hastalığı çıkınca ülkeye sokulmadığı öğrenildi. Tarım Yazarı Ali Ekber, ithalatın gerçekleştiğine dair belgeyi sosyal medya hesabından paylaştı. Yıldırım, “Hindistan’dan ithal edilen buğday hastalıklı çıktı. - Özel sektörün Hindistan’dan ithal ettiği buğdayın analizlerinde  “Hint Sürmesi” hastalığı çıkınca ülkeye sokulmadı. - Tarım Bakanlığı,Hindistan’dan 50 bin ton buğday ithalatını yalanlamıştı” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1416
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Umut

    29.05.2022 05:52:33

    Bu ne arkadaş kim doğru kim yalan söylüyor. Bu gün böyle deniyor yarın tam tersi çıkıyor. Doğru konuşulsa ne olur sanki. Işler koyun yalancı çobanına benziyor.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı