"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İBB'de iki seçim arasında işe alınanlar hakkında inceleme başlatıldı

30 Ağustos 2019, Cuma 12:11
CHP Genel Başkan Başdanışmanı Deniz Demir, İstanbul'da yapılan iki yerel seçim arasında 2 bin 500 kişinin işe alındığının tespit edildiğini ve bu kişiler hakkında inceleme başlatıldığını söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ndeki işten çıkarmalara ilişkin tartışmalar sürerken Demir'den konuyla ilgili bir açıklama geldi.

Demir, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasını ilk aldığı tarihten seçimin yenilendiği tarihe kadar geçen sürede 2 bin 500 kişinin belediyede işe başladığını söyledi. Demir, “1.1.2019 ile 23.6.2019 tarihleri arasında işe alınanlar hakkında inceleme başlatıldığını da belirtti.

2 BİN 500 KİŞİ İŞE ALINMIŞ

Demir kişisel Twitter mesajında şu ifadeleri kullandı:

"İstanbul Büyükşehir Belediyesinde, Başkan İmamoğlu'nun ilk mazbatasını aldığı 18.4.2019 tarihinden ikinci seçimin yapıldığı 23.6.2019 tarihine kadar 2.500 kişinin işe alındığı tespit edildi. Büyükşehir, 1.1.2019 ile 23.6.2019 arasında işe alınanlar hakkında inceleme başlattı."

Etiketler: İBB, CHP
Okunma Sayısı: 1092
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı