"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İşte THK gözaltısının sebebi!

28 Ekim 2014, Salı 14:21
Gözaltına alındıktan sonra mali polislerin nezaretinde Türk Hava Kurumu (THK) merkezine getirilen Başkan Osman Yıldırım buradan sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü.

Kurum çıkışında gazetecilere açıklama yapan Osman Yıldırım’ın basın danışmanı İsmail Çakmak, Türkkuşu uçağının üretim aşamasıyla ilgili bazı konular gerekçesiyle bu durumun yaşandığını söyledi.

Çakmak açıklamasında, sorgulama devam ettiği için genel başkanın Emniyet'te ifadesine başvurulacağını söyleyerek, “Ondan sonraki süreci kurumumuz yazılı olarak paylaşacak. Şu anda bize belirtilen bir şey yok. Ancak Türkkuşu uçağının üretim aşamasıyla ilgili bazı konular var. Emniyet güçlerinin yapacağı araştırmanın ardından bilgilendirme yapılacak. Şu an herhangi bir şey söylememiz mümkün değil. Türkkuşu uçağının üretim planlarının sosyal medyaya sızması iddialar arasında. Herhangi bir sıkıntı yok. Genel başkanımızın dediği şey şu; ‘halkımız merak etmesin uçağımız çok kısa süre içinde gökyüzünde göreceğiz. Bundan halkımızın şüphesi olmasın. Biz çalışmaya devam ediyoruz’.” ifadelerini kullandı.

 

Okunma Sayısı: 913
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı