"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kılıçdaroğlu'na kurşun atan kişinin kim olduğu ortaya çıktı

08 Haziran 2016, Çarşamba 22:02
Vezneciler'deki terör saldırısında şehit düşen polis memurları için Fatih Camii'nde düzenlenen cenaze töreninde, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun önüne kurşun atılması olayıyla ilgili gözaltına alınan şüphelinin şehidin dayısı olduğu tespit edildi.

Bu kişiyle birlikte gözaltına alınan diğer 3 kişiden ikisinin ise cinsel taciz, uyuşturucu, güveni kötüye kullanmak ve yaralama suçlarından daha önceden polise geliş kayıtları olduğu belirlendi. Savcılık talimatıyla ifadeleri alınan şüphelilerin serbest bırakılacağı belirtildi.

Cinayet Büro Amirliğine getirilerek olayla ilgili sorgulanan şüphelilerden kurşunu atan İrfan C. (38)'nin şehitlerden birinin dayısı olduğu tespit edildi. Cenaze sırasında çelekleri attıkları ve İrfan C. ile birlikte hareket ettikleri için yakalanan Tunç E. (29), Kadir Can A. (30) ve Yusuf T. (30) Asayiş Şube Müdürlüğü'nde tutuluyor.

Şüphelilerden Tunç E.'nin daha önceden uyuşturucu bulundurmak, güveni kötüye kullanmak ve yaralama suçlarından polise geliş kaydı olduğu tespit edildi. Diğer şüpheli Kadir Can A.'nın da önceden uyuşturucu bulundurmak ve cinsel taciz suçlarından polise geliş kaydı olduğu öğrenildi.

Poliste ifadeleri alınacak şüphelilerden İrfan C. hakkında silahlı saldırı, diğer şüpheliler ile ilgili ise mala zarar vermek suçlarından işlem yapılacağı öğrenildi. Şüphelilerin ifadelerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakılacakları belirtildi.

Okunma Sayısı: 2569
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • demokrat

    9.6.2016 09:58:10

    benim bildiğim demokrasi vardır,demokrasinin azı çoğu olmaz.kahve mi bu?demokrasi yerine geçen"hipokrasi"var:o da"iki yüzlü rejim" demek bizde ki gibi...hele bu protestoyu yapan şehit dayısı ise o zaman öfkem daha da artar.o şehitleri çözüm sürecinde terörün kollarına atanlara,hendek kazarken göz yumanlara ne diyecek bu sivri zekalı.asıl atılacak yeri şaşırmadı mı aşırı demokrat rumuzlu vatandaş sence...

  • Toygar

    9.6.2016 08:37:56

    Herşeyin vasatı iyi ve doğrudur. DEMOKRASİNİN DE!.. Yazı içeriğini tam okumamış ve anlamaktan da uzak kendini demokrasi sevdalısı addedenlerin ifadeleri, izaha ihtiyaç bırakmayacak şekilde sarih bir hakikati gösteriyor: Aşırıcılar, acınacak hale getirdi memleketi!.. Olayın ne olduğunu iyi tahlil edip ona göre yorum yazmak doğru olurdu! Nefse hoş geliyor KK'ya bindirmek de, olayı icra edenlerin polis kayıtları ne olacak? Yapanlar, azmettirenler, trollerin karanlık veya akı farketmez tamamı? Bunlar ne olacak! Demokraside kurşunla, öldürme tehdidiyle mi memleket idare ediliyor, yoksa faşist memleket nâraları mı bunlar! Zavallılar sizi!

  • aşırı demokrasi

    8.6.2016 23:34:27

    KK diline dikkat etmeli terör ile arasına mesafe koymalı... Bir de orada insanlar hassas akşam terör örgütü üyelerini ziyaret ediyoruz deyip sabahına şehit cenazesine gidemezsiniz.. Sizin akrabanız şehit düşse böyle bir adamı cenazesinde ister misiniz? Azıcık empati azıcık!

  • demokrat

    8.6.2016 22:30:57

    en ağır şekilde cezalandırılması gerekir. diğer saldırganlık düşünenlere örnek teşkil etsin.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı